apl SPECTACOLE, TEATRU DE PAPUSI ,EVENIMENTE , PETRECERI COPII, MOS CRACIUN, LANSARI PROMOTII, DISTRACTIE,ANIVERSARI, ENTERTAINMENT
     
     COMPANIA HAI - HUI
Divertisment Pentru Copii

 

 

SCUFITA ROSIE -  adaptare dupa Charles Perrault

secventa audio din spectacol

Este un spectacol antrenant, interactiv, cu marionete siciliene in castelet. In poveste apar foarte multe personaje nostime indragite de copii. Tarantelele siciliene, care alcatuiesc fundalul sonor, induc spectacolului o atmosfera ludica deosebita. Spectacolul poate fi prezentat in doua variante de (50 min.), respectiv (20min.), in romana (ambele variante) si engleza (varianta scurta).
FATA BABEI SI FATA MOSNEAGULUI

secventa audio din spectacol

Un spectacol inspirat de cunoscuta poveste omonima, scrisa de Ion Creanga, in care personajele-marionete relationeaza intr-un comic burlesc, spre deliciul micilor spectatori. Spectacolul este montat in cheia " marionette a la planchette" si are o durata de 40 min.
VASILACHE SI MARIOARA - feerie populara

secventa audio din spectacol

Spectacolul traditional aduce bucuria reintalnirii cu doua personaje celebre, care reprezinta inceputul teatrului de papusi in Romania.
Spectacolul e conceput sub forma unui show interactiv, in care VASILACHE , mare artist de balci, are invitati celebri: balerine, clowni echilibristi si iluzionisti. Reprezentatiile pot fi sustinute in doua variante: de 50 min , respectiv 20min (varianta scurta).
CENUSAREASA - adaptare dupa Charles Perrault si Fratii Grimm
Spectacolul este o reprezentare scenica elaborata a cunoscutei povesti si foloseste un procedeu inovativ de exprimare plastica, prin care jocul marionetelor de portelan se desfasoara pe un fundal muzical de exceptie, alcatuit din cele mai cunoscute si indragite arii de opera.

           COMPANIA HAI - HUI
     Divertisment Pentru Copii

Stiri - Roportal

vizitatori din 20 oct 2007

Copyright Compania Hai-Hui  - All Rights Reserved